Juomavesi­automaatit

Juomavesi­automaatit

Suoraan vesijohtoverkostoon liitettävä

Juomavesiautomaatti

Arvostatko työpaikallasi tai kotona puhdasta, raikasta juomavettä sekä käytön helppoutta?

HB-740 ja HB-741 ovat suoraan vesijohtoverkkoon liitettäviä juomavesiautomaatteja. Juomavesiautomaatit on varustettu neljällä korkealaatuisella vedensuodattimella, jotka tekevät vedestä raikkaan ja hyvänmakuisen. Vedensuodattimet poistavat myös juomavedestä epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti, joten ne soveltuvat hyvin myös alueille, jossa juomaveden laatu ei ole paras mahdollinen.

Juotavan veden lämpötilan voi valita etupaneelista helposti kylmästä yli 90-asteiseen lähes kiehuvaan veteen. Led-näyttö kertoo tarkasti juotavan veden lämpötilan. Juomavesiautomaateissa on myös lapsiturvallinen suojapainike kuumalle vedelle.

Vesiautomaattien väreinä on tyylikäs valkoinen ja raikas punainen. Juomavesiautomaattien vesisäiliöt ovat ruostumatonta terästä (SUS-304), ja niissä on ympäristöystävällinen kylmäaine (R-134a). Juomavesiautomaattien käyttökustannukset ovat alhaiset. Vedensuodattimien vaihtoväli on 1-2 vuotta, ja ne ovat hankintahinnaltaan edullisia. Juomavesiautomaattien virtakytkin sijaitsee etupaneelissa, joten virran voi helposti kytkeä pois päältä, kun ne eivät ole aktiivisessa käytössä.

Toimitamme vesiautomaatit Helsingistä koko Suomeen. Tarjoamme myös asennuspalvelun pääkaupunkiseudulle.

Tuotteilla on vuoden takuu.